Etusivu Liikunta
Yhteystiedot
         
   
 

Hieroja kotiin tai työpaikalle!

Hierojan voi tilata kotiin kuka tahansa. Ei tarvitse olla yrittäjä tai minkään kotihoidon asiakas tai edes erityisen kipeä. Kotihieroja on mukava yllätys myös lahjana tai osana kaveriporukan kokoontumista. Mitä useampi hierottava on samalla käynnillä hierottavana, sitä edullisempia hierontahinnat ovat. Kysy siis tarjousta väellesi!

Apua stressi-niskalle ja lihasjumeille!

Kaikki kehonhuoltopalvelumme ovat tarkoitettu niin toimistohartioille kuin urheilijoillekin. Hieronnalla voidaan helpottaa ja ennaltaehkäistä rasituksesta syntyviä särkyjä ja varsinkin lihaskireydestä johtuvia ylikuormitustiloja. Kun aineenvaihdunta ei pääse lihaskireyden vuoksi toimimaan normaalisti, hermoja jää puristuksiin, kuona-aineet poistuvat elimistöstä heikommin ja kokonaisuutena kroppa toimii vajavaisesti. Tuntemuksina voi olla puutumista tai pistelyä käsissä tai jaloissa, selkäsärkyä, päänsärkyä tai jopa korvien tinnitystä tai huimausta.

Tykkää Facebook-sivustamme ja näe ilmoitukset vapaista hieronta-ajoista ja peruutusajoista ensimmäisenä!

Hieronta-hinnasto    
Hieronta 30 min
25e
  Sarja 5 x 45 min
150e
Hieronta 45 min
35e
  Sarja 5 x 60 min
200e
Hieronta 60 min
43e
  Kinesioteippaus
5e
Hieronta 75 min
50e
  Saatavilla myös lahjakortteina!
Hieronta 90 min
60e
 
 
 
 

Työpaikoilla hieronta voidaan sopia suoraan yrityksen tilaamaksi osana työhyvinvointia, jolloin yritystä laskutetaan hierontatyöstä ja yritys voi kirjata laskun myös verovähennyksiin henkilökuntaetuna. Käynneille voidaan yrityksen kanssa sopia säännöllinen hierontakeikkasopimus tai hierontaa voidaan tehdä myös hajanaisina yksittäisinä käynteinä.

Jos työnantaja ei innostu kustantamaan hierontapalvelua, voivat työntekijät maksaa paikalle tulleen hierontapalvelun myös itse. Tyonantajalta ei tällöin vaadita kuin tila hierontaan ja kaikille osapuolille sopiva ajankohta. Työntekijät, jotka haluavat tulla hierontaan, voivat sopia keskenään hieronnan aikataulusta ja jokainen maksaa oman hierontansa.

Työnantajan ja työntekijöiden välillä voidaan tehdä myös sopimus, jossa työnantaja maksaa henkilökuntaetuna puolet hierontahinnasta ja hierottava työntekijä toisen puolen. Tällöin hieronta on edullista itse hierottavalle ja yrityksellekin tulee käynnistä pienempi lasku.

Juttelehan pomolle ja työkavereillesi olisiko toimistolla hierojan tarvetta ja kysy tarjousta yrityskäynnistä!


Kinesioteippaus
on alunperin Japanissa kehitetty hoitomuoto, jossa hyödynnetään elastista teippiä. Ihon kautta kudoksiin vaikuttavalla teipillä voidaan lievittää kipua, vähentää turvotusta ja aktivoida aineenvaihduntaa paikallisesti. Fysioterapeutit käyttävät teippausta osana kuntoutushoitoja ja urheilukentillä teippiä näkee paljon lihaskudoksen aktivoijana tai rentouttajana.

Jos siis esimerkiksi hartiasi ovat jatkuvasti jumissa, kädet väsyvät näppäimistöllä, olkapääsi kipuilee tai polvessasi on turvotusta ja vaivat haittaavat jatkuvasti liikkumistasi, kokeile kinesioteippausta.

Kinesioteippauksen kertahinta: 5e
Teippaus + teippausohjeet tarvittavasta teippauksesta: 27e

 
 
       
Liikunta & kehonhuolto Korjonen Tmi Y-2663846-7 Puh. 045 678 3122 niina.korjonen@gmail.com Pirkanmaa | Satakunta