Etusivu Kehonhuolto
Yhteystiedot
         
   
 

Työporukalle TYKY-tunti tai liikuntaneuvontaa!

Kuntoon kroppaa kuunnellen!

Personal Trainer -ohjauksia voidaan hyödyntää monella tapaa asiakkaan tarpeista riippuen; tarvitsetko tehotreeniä, painonhallintaa, kuntoutusta vai kenties valmennusta tulossa oleviin kisoihin? Olivat kisat sitten SM-tasoa tai akkaporukan juoksutapahtuma, lähestytään tavoitetta ammattitaidolla ja yhdessä sitoutuen.

PT-ohjauksia voidaan järjestää asiakkaan kotona tai hänen valitsemallaan kuntosalilla, pihalla tai Korjosen yhteistyösalilla. Paikka valikoidaan asiakkaan kiinnostusten mukaisesti, kuten PT-tunnin ohjelmakin. Ohjelma voi sisältää liikkumisen lisäksi myös keskustelua ravintoasioista, kehon mittauksia ja niiden seurantaa, kuntotestausta tai liikeratojen ja asennon arviointia.

PT-tunnin hinta: 51e
Kysy tarjous PT-palvelupaketista pidemmälle aikajaksolle!

Huom!
Liikuntapalveluita voit maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä.

 
 
 

Ryhmille ja TYKY-toimintaan liikuntapalvelumme tarjoavat yksittäisiä treenitunteja tai viikottaisesti jatkuvaa treeniä. Koska palveluillamme ei ole pysyvää omaa toimipistettä, voidaan treeni järjestää asiakkaan tiloissa, ulkona tai Korjosen yhteistyösalilla. Tunnin hintaan lisätään sijaintikulut.

Tällä hetkellä suosituimpia treenitunteja ovat kahvakuulatunnit sekä putkirullaus eli foamrolling. Tunteja järjestetään kuitenkin monenlaisilla teemoilla retkeilystä tasapainoiluun. Kysy tarjousta!

TYKY-toiminnan ei tarvitse olla ryhmässä tehtävää kuntoilua vaan työntekijöille voidaan myös varata henkilökohtaiset liikuntaneuvonta-ajat. Liikuntaneuvonta sisältää kartoituksen kehon tämän hetkisestä kunnosta, liikuntatottumuksista ja tavoitteista. Neuvonnassa käydään läpi henkilökohtainen harjoitusohjelma, jolla työntekijä pääsee alkuun harjoittelussaan ja laaditaan kuntoilusuunnitelma.
Neuvonta voi sisältää myös ravintoneuvontaa, sekä yhteydenpitoa suunnitelman seurannan merkeissä.
Kysy tarjousta liikuntaneuvonnasta työporukallesi!

 

Joukkuehuolto on yksi Korjosen kausittaisista ja tarvittaessa myös ympärivuotisista palveluista. Joukkueesi voi olla siinä kehitysvaiheessa, jossa pelaajat tarvitsevat fysiikka-apua edetäkseen seuraavalle tasolle.

Huoltopalvelu voi olla myös yksittäinen testauspaketti, jolloin testataan esimerkiksi pelaajien liikkuvuutta ja tulokset annetaan pelaajille itselleen tai valmentajalle ja valmentaja ohjaa tulosten pohjalta pelaajien harjoittelua. Testauspakettiin voidaan lisätä myös henkilökohtaisten harjoitusohjelmien laatiminen, jolloin liikkuvuusharjoittelu on osana pelaajien omaa oheisharjoittelua eikä vaikuta joukkueen yhteisiin harjoituksiin.

Joukkuehuollossa voidaan toimia joko tietyssä yksittäisessä tehtävässä tai useammassa roolissa joukkueen toiminnassa. Huollossa voidaan keskittyä pääasiallisesti vain lihashuoltoon ja urheiluvammoista huolehtimiseen tai huolto voi olla myös osana fyysistä valmennusta.

Alle on listattu muutamia asioita, joihin Korjosen palveluita voidaan joukkuetoiminnassa hyödyntää.

  - Pelaajien hieronta
  - Kinesioteippaus
  - Foam rolling / Putkirullaus
  - Liikkuvuustestit ja -harjoittelu
  - Liikeharjoittelu kuntoutuksessa
(Yhteistyössä fysioterapeutin kanssa)
  - Henkilökohtaiset oheisharjoitteluohjelmat
(Lihastasapaino, kestävyyskunto, palautuminen)
  - Huoltaja kentän laidalla
(Urheiluvammojen ensiapu, warm up/cool down, venyttely)
 
 
       
Liikunta & kehonhuolto Korjonen Tmi Y-2663846-7 Puh. 045 678 3122 niina.korjonen@gmail.com Pirkanmaa | Satakunta